Nyheder

12
nov

Industri 4.0- på eksisterende maskiner

Hvordan opnår man et bedre udbytte af de allerede betalte industrimaskiner? Måske ved at bringe dem tættere på Industri 4.0?

Dette kan f.eks. opnås ved at hente data fra maskinerne – data som i dag ikke automatisk generes på den lidt ældre maskinpark.

Et konsortium bestående af Aarhus Universitet, Niebuhr Gears, Bast & Co, Reeft, Micro Technic og DAMRC arbejder på et set-up, hvor du kan hente data fra dine maskiner – data som kan være med til at give dig datastyret vedligehold – i det hele taget optimere din produktivitet – vi kalder det Digitalizing Classic Machinery.

Her påmonteres den første proto-type på en af DAMRC’s lidt ældre maskiner – proto-typen består af low-cost sensorer til opsamling af data = et billigt, modulært multi-sensor set-up udviklet, designet og bygget af Aarhus Universitet. Proto-typen påmonteres CNC-maskinen og kobles sammen med dataopsamleren ”Skylark” fra Micro Technic.

Næste skridt vil være at sammenkoble de opsamlede data med et nyudviklet system fra Reeft således data kan behandles og vises.

About damrc

Comments are closed.