Nyheder

04
apr

Nyt projekt: Hurtigere, smartere og MEGET mere miljøvenligt!

Nu starter vi op på ENDNU et projekt vi har glædet os til! Dette projekt omhandler optimering og udvikling af VSR-teknologien (Vibratory Stress Relief). Vi spår en stor fremtid for denne teknologi, som på sigt kan komme til at erstatte den traditionelle varmebehandling til spændingsfrigørelse af emner.

”Dansk Energi’s pulje for forskning, udvikling og demonstration – ELFORSK – har godkendt et 2-årigt projekt fra DAMRC, Aarhus Universitet – Institut for Ingeniørvidenskab og Mercantec. Projektet vil påvise en reduktion af energiforbruget med op mod 99% ved brug af VSR-teknologien (Vibratory Stress Relief) til materialenormalisering i stedet for varmebehandling (TSR). Første skridt i projektet er at dokumentere VSR-teknologiens effekt gennem akustisk emission/Barkhaus Noise.
VSR-behandlingen effektiviseres og udvikles til en reproducerbar proces med ensartet resultat for at reducere omkostningerne pr. komponent.
For at kunne opnå alt dette skal der videreudvikles på udstyret – alt sammen i samarbejde med en række virksomheder, der stiller emner til rådighed for test og evaluering således forsøgene gøres så praksisnære som muligt”

About damrc

Comments are closed.